Q Newt

selamat jalan teman, saya ikut senang!

Posted on: Desember 1, 2008

– Kepriwe kang kabare? jerene badhe medhal, napa leres?
+ Alhamdulillah sehat. Mireng saking sinten?
– Gosip jalanan. Ujar kula anding wingi tanglet arsip pengunduran diri leres sanes kagem njenengan. Jadi itu kagem rika? Nuwunsewu jawane ra genah.
+ Jan. Ngasi mbleber tkan hdalan? Kayong penting temen lah. Anu wes biasa mbok?
– Wes biasa? Maksudipun kepripun nggih?
+ Gonta ganti perdonel.
– Upami leres ngaten wontenipun. Nggih kula tumut bingah. Lho? Nggih rika teng mriku mboten bakalan wonten kemajuan. Sanes faktor dari njenengan naning kondisi sing wonten teng mriku. Nggih kula nyuwun pangapunten, lepat kula. Anu mesti kataeh karo rika. Nggih mugi2 njenengan sukses di tempat baru dan cepat dapat jodoh.
+ Bojomu ya wes ngerti?
– Crita miki genah koh.

Iklan
Tag:

1 Response to "selamat jalan teman, saya ikut senang!"

ora ngerti artine

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

It’s Me, Q NEWT!

porno_.jpg

Kalender

Desember 2008
S S R K J S M
« Nov   Jan »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

theCaskims

Nyalakan Semangatmu; Apa Yang Terjadi Sekarang, Apa Yang Kamu Pikirkan Kemaren! Rencanakan Hidupmu!

Blog Stats

  • 48,750 hits
%d blogger menyukai ini: